SAKARYA / GEYVE - Atatürk İlkokulu

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılı için okulumuzda göreve  başlayan öğretmen arkadaşlara hoşgeldiniz etkinliği düzenlendi.Emeği geçenlere teşekkürler.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi öğretmenlerimizin seminerleri ile anasınıfı ve 1. sınıfların uyum haftası ile başladı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun, başarılı bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

Haz

Okulumuz ilkokul öğrencileri 4. sınıf öğretmeni Saliha TEMREN eşliğinde mezuniyet töreni yaptılar.

May

Okul aile birliğimiz eşliğinde düzenlediğimiz kermesimizi okul bahçesinde tüm öğrenci öğretmen ve velilerimiz eşliğinde gerçekleştirdik.Herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

3b sınıfı minik gazetecileri  ortaokul Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Kadir BALABAN ile Spor ve beslenme üzerine keyifli bir röportaj yaptı. Minik arastirmacilarimizi tebrik ediyoruz

May

Okulumuz öğrencilerinden 1/B sınıfı, sınıf öğretmenleri Uğur GÜL eşliğinde  yeni açılan Geyve Gençlik Merkezinde  yıl sonu programını sundular.Emeği geçen öğrenci,öğretmen ve velilerine teşekkür ederiz.

May

Maraş Merkezli Deprem İçin Okulumuz Aile Birliği Tarafından Kermes Düzenlenecektir.Tarih 18.05.2023, Saat 9:00 ile 15:00 Arası Tüm Halkımız Davetlidir.

May

Okulumuz öğrencilerinden 3-B sınıfı hazırladığı Çevre Projeleri ile okul koridorunda sergi düzenledi.Emekleri için öğretmenleri Özlem KÖSE ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." Mustafa Kemal Atatürk"

Tüm meslektaşlarımın günü kutlu olsun.

May

Okılumuz öğrencilerinden 4B sınıfı mezuniyet töreni için hazırlandıkları oyunlar ile SAMEK'te gösteri düzenlediler.Emeği geçen sınıf öğretmenleri Uğur Gül ile öğrencilerimizi tebrik ederiz.