SAKARYA / GEYVE - Atatürk İlkokulu

Ock

Bakanlığımızın son hafta etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerden kareler.

Ock

BENİM KALEMİM

PROJE HAKKINDA

Okulumuz müdür yardımcısı Esra KURŞUN tarafından 3-D sınıfı ile yürütülecek olan projenin amacı öğrencilerin yazma becerilerini geliştirmektir. 10 Türk, 1 Romanyalı ortaklı projede öğrencilerin yazma becerisini geliştirirken bir yandan hayal dünyasının zenginleşmesi ve bu sayede özgün eserler ortaya koymak bir diğer amaçtır. Her hafta farklı etkinlikler ile projemize başlıyoruz. Bu kapsamda ilk olarak proje ortakları ile toplantı yapıldı ve öğrencilerimize logo anketi uygulandı.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığının öncülüğünde yürütülen 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi'yle öğrencilerimiz dilimizde verilen eşsiz ve güzel eserleri tanıyıp ,okuma ve  kelime hazinelerine yenilerini ekleme fırsatı elde etmiştir.Bu sayede kültürümüze aşina olan ve bunu içselleştiren yeni nesillerimizin düşünce dünyası ve hayat tarzı yeniden inşa olacaktır. Proje kapsamında sınıf panoları hazırlandı,  etkileşimli kitap okuma çalışmaları, hikaye yazma yarışmaları yapıldı.

Ara

Okulumuza gelen illüzyon gösterisi öğrencilerimizin çok ilgisini çekti ve izlerken keyif aldıkları bir gösteri oldu.

Ara

15 TEMMUZ İLKOKUL GAZETEMİZ  AŞAĞIDAKİ EKTE MEVCUTTUR.

Ara

Okulumuz 2-C sınıfı Şeker Portakalı tiyatrosuna, 1-C sınıfı Kahraman Dalmaçyalı tiyatrosuna ve trafik parkına gittiler. Öğrencilerimiz için eğlenceli etkinlikler oldu.

Ara

Atatürk ilkokulu nda yerli malı haftası birbirinden güzel etkinliklerle kutlandı.

Kas

Başların tacı gönüllerin ilacı Öğretmenler Günümüz kutlu olsun.Okul müdürümüz Mesut TÜREDİ ,emekli olan öğretmenlerimiz,velilerimiz ve de öğrencilerimiz tarafından kutlanan günden ATATÜRK ORATOKUL ve İLKOKUL öğretmenleri ile fotoğraflar çekilmiştir.

Kas

10 Kasım ATATÜRK'Ü Anma Haftasına özel öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı program okul bahçemizde velilerimizinde katılımıyla saygı ve özlemle anıldı.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Kas

Okulumuz öğretmenleri Okul Müdürü Mesut TÜREDİ  ile işbirliği içerisinde okulumuz Çeltik Mahallesindeki öğrencilerin evlerine aileleri ile devam durumunu konuşmak üzere ziyarete gittiler.

Ekm

CUMHURİYETİN 100. YILINA özel ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz öğretmenlerimizden  Özlem KÖSE,Ayşe DERELİ,Şehla ORDU ve Fazlı YILMAZ eşliğinde  ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, Geyve Belediye Başkanlığını ve esnaflarını ziyaret ederek 100.Yıla özel basımlı gazeteyi dağıttılar.Farkındalık oluşturan bu çalışmada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl etkinlikleri kapsamında 2B, 3C, 3D sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri ile okul müdür yardımcımız Ali Fuad Cebesoy Müzesini ziyaret ettiler. Sonrasında çocuklar ile yemek etkinliği yapıldı.

Ekm

Okulumuz anasınıfı D şubesi öğretmeni ve öğrencileri 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ kapsamında çalışmalar yaptılar.

Ekm

4 Ekim hayvanları koruma günü etkinliği olarak 3C ve 3D sınıfları ile veterineri ziyaret ettik

Eyl

Atatürk ilkolulu öğrencilerimiz  Karagöz Göklerde oyununu izlemeye gittiler.Öğrencilerimiz için sosyal ve kültürel bir etkinlik gerçekleşti.